Thorslundkagge
Thorslundkagge

Vårnyheter 2019

2019-03-06

Nytt år och nya möjligheter. Thorslundkagge har fått den stora äran att bli utsedda till årets företagare 2019 av Vingåkers kommun. Roligt tycker vi och blickar framåt mot ännu ett händelserikt år. Vi har precis fått in leverans av begagnade Whiskyfat och vinfat som binds om till regnvatten-tunnor och planteringskärl och finns att beställa i fyra olika storlekar, här på vår hemsida.
Vinfaten är nytömda och passar även för vidare lagring av drycker.

Vi kommer återigen vara med på Nordiska trädgårdars mässa i Älvsjö mellan den 21-24 Mars. Om du har vägarna förbi så kom förbi vår monter och passa på att fynda något av våra nya eller begagnade vattentunnor och odlingskärl innan planeterna ska omskolas.  Nytt för i år är även att Thorslundkagge sätter sikte mot Norge och passar på att medverka på Hagemessen för första gången mellan den 5-7 April, så även där finns chansen att titta närmare på våra tunnor och ställa frågor till vår tunnbindarmästare Johan.

Den 27 April öppnar vi äntligen våra dörrar till vår fabriksförsäljning. Vi kommer hålla öppet varje lördag mellan 10-14.00 under sommaren och då finns såklart även möjligheten att besöka vårt museum Ekliggarnas sal. 

Men här på Thorslundkagge tar vi emot gäster året runt, för att stolt visa upp vår verksamhet med en guidad visning av vårt tunnbinderi och Ekliggarnas sal. Om ni är intresserade av att komma och besöka oss här i Högsjö, få veta mer om tunnbinderi och kanske smaka på någon av våra lagrade drycker på den lokala restaurangen Ditt Skafferi så kan ni boka en gruppvisning (4-20 p) genom att maila oss på info@kagge.comTillbaka

Arkiv

2019